Възможно ли е? Човек от екипа на Бербатов отива при Гонзо?


Възможно ли е? Човек от екипа на Бербатов отива при Гонзо?
Снимка: БГНЕС

2270 0

Новият президент на БФС, Георги Иванов, вече потвърди, че ще търси диалог с доскорошния си основен конкурент Димитър Бербатов. Той вече предложи едно място за човек по избор от неговия екип в новия Изпълком, но Бербатов отказа.

Детайлите:

По информация на вестник "Тема спорт", Гонзо иска да привлече Михаил Александров като технически директор и отговорник за националните отбори - пост, какъвто самият той заемаше преди да се кандидатира за шеф на Футболния съюз. Добре известно е, че бившият играч на ЦСКА и Лудогорец бе част от екипа на Бербатов.

Още: БФС наказа половината Първа лига за "скандирания", Ивелин Попов ще плаща лично

Миналата година Александров завърши програмата на УЕФА за бивши футболисти "MIT" - двугодишно обучение в сферата на спортния мениджмънт. Като играч е преминал и през първенства като полската Екстракласа и руската Премиер лига, което го е обогатило с още повече опит и връзки.

Гонзо иска Мишо Александров в екипа си

Диалогът между двамата сякаш вече започна задочно - по време на церемонията "Футболист на годината", преди две вечери, Александров призова Гонзо да създаде традиция за благотворителни срещи като "Мача на Надеждата" на Стилиян Петров. Твърде любопитно би било дали Михаил би показал лоялност към Бербатов, още повече, че двете страни са в двата края на спектъра - едните са негласни протежета на старото ръководство, а екипът на Бербо бе досущ като лъч светлина за българския футбол. 

Бивш ректор на НСА става вицепрезидент на БФС

Стилиян Петров с награда от церемонията "Футболист на годината" - Михаил Александров се обърна към Гонзо

Само в SportLive! Михаил Александров: Сервет не е Астън Вила, но е топ отбор от Швейцария! Ще е трудно, но Лудогорец може да направи пробив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички