Започва се: Закъсалите Хебър и Локо (София) слагат начало на пролетния полусезон в Първа лига


Започва се: Закъсалите Хебър и Локо (София) слагат начало на пролетния полусезон в Първа лига
Снимка: Фейсбук страница ФК Хебър Пазарджик / FC Hebar Pazardzhik

823 0

В днешния петъчен ден сезонът в Първа лига се подновява. Първият мач от шампионата ни през 2024 година ще бъде между Хебър (Пазарджик) и Локомотив (София). Началото в Пазарджик е в 17:30 часа. Двубоят е от 21-ия кръг.

Ситуацията в Хебър

Хебър се намира в трудна позиция в последните седмици, след като Община Пазарджик спря финансирането на първия тим. Очакваше се треньорът Любослав Пенев да си тръгне от клуба, но в крайна сметка той продължава да води тима.

Хебър е без победа в 6 мача, Локо - в 4

През зимата пазарджиклии загубиха своя голмайстор Георги Николов, който бе продаден на Ботев (Пловдив), и вероятно ще бележат по-трудно през пролетта.

И тази в Локо (Сф)

Ситуацията в Локомотив (София) също не е цветуща, като "железничарите" заемат 13-о място в класирането с 19 точки от 20 мача. Хебър има само точка повече и е без победа в шест поредни мача за първенство. Воденият от Данило Дончич отбор на Локомотив пък няма успех в четири поредни срещи от Първа лига.

Съдия на двубоя ще бъде Станимир Тренчев с помощници Павлин Михайлов и Станислав Станев, а за ВАР ще отговаря Валентин Железов с помощник Димо Димов. Двубоят Хебър - Локомотив (София) ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". А ето каква е позицията за Хебър на кмета на Пазарджик. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички