Закриване на отдел: ЦСКА 1948 се раздели още трима бивши футболисти на ЦСКА


Закриване на отдел: ЦСКА 1948 се раздели още трима бивши футболисти на ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

13838 0

ЦСКА 1948 се е разделил с още трима бивши играчи на ЦСКА. Става въпрос за Галин Иванов, Апостол Попов и Йордан Минев.

Триото работеше за клуба като скаути. Отделът, към който спадаха те, е закрит, пише „Тема Спорт“.

Те са били освободени преди около месец, според слуховете. В рамките на няколко месеца с ЦСКА 1948 са разделиха Любо Пенев, Ради Здравков, Методи Томанов, Валентин Илиев и Тодор Янчев. Анатоли Нанков пък отказа покана и предпочете да стане треньор на Струмска слава.

Всичко се случи ден преди да започне първенството. По този повод мога да повторя думите на Любо Пенев при напускането му: „Гледаме в различни посоки”, заяви Галин Иванов, цитиран от изданието.

Относно работата си в клуба мога да кажа, че плод на усилията на хората в селекционния щаб е привличането на Елитон, Педриньо и Тиаго Барбоса от миналата селекция плюс Талис от дошлите това лято играчи. Имаме частично участие и относно взимането на Джонатан Перейра, Октавио и Сидиклей. Всеки сам може да прецени какъв принос имат към отбора Елитон, Педриньо и Джонатан”, заяви още Галин Иванов, като уточни, че заедно с доскорошните му колеги са изгледали общо над 1000 футболисти.

Междувременно и Йордан Йорданов-Жан е освободен от поста треньор на вратарите в представителния състав и е пратен в третия отбор на ЦСКА 1948, който се състезава в Югозападната Трета лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Стефан Генов – Чечо: Треньорът в България е изтривалка! Локомотив Пловдив е скрит фаворит за титлата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички