В дуела на 3-ма от фамилия Вуцови: След голово шоу е ясен съперникът на ЦСКА за Купата на България


В дуела на 3-ма от фамилия Вуцови: След голово шоу е ясен съперникът на ЦСКА за Купата на България
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3170 0

Ясен е и последният отбор, класирал се за осминафиналите за Купата на България. Това е Славия, след като "белите" победиха с 4:1 при гостуването си на Янтра Габрово. В следващата фаза отборът на Златомир Загорчич ще се изправи срещу ЦСКА на стадион "Александър Шаламанов".

Дуелът бе емоционален, тъй като трима от фамилията Вуцови се изправиха един срещу друг. Старши треньор на втородивизионния отбор е Велислав Вуцов, а като титуляр пусна по-малкия си син Петър Вуцов. За Славия пък от първата минута на терена бе Светослав Вуцов.

Резултатът в срещата бе открит още в петата минута, когато Галин Иванов откри за столичния тим. Ивайло Михайлов обаче изравни за гостите в в 21-вата. Все пак авансът за "белите" бе вързо възстановен чрез Владимир Николов. Успехът стана още по-категоричен през втората част, когато се разписаха и Денислав Александров (67'), и Мартин Сораков (87').

Всички тимове, които се класираха за осминафиналите: Етър, Ботев Пловдив, Арда, Литекс, Славия, ЦСКА, Пирин Благоевград, Ботев Враца, Хебър, Левски, Лудогорец, Локомотив Пловдив, Локомотив София, Спартак Варна, ЦСКА 1948 и Берое.

Любопитното е, че вече започна и осминафиналната фаза. В нея Спартак Варна отстрани Локомотив София, а Пирин Благоевград се справи с Ботев Враца.

Вижте и как след червен картон и спорна дузпа Левски сложи край на серията от загуби и продължи за Купата на България (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички