За ужас на феновете на Локомотив София: Станислав Генчев преговаря с вечния враг на "железничарите" Славия?


За ужас на феновете на Локомотив София: Станислав Генчев преговаря с вечния враг на "железничарите" Славия?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5081 0

Треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, може да предприеме ход след края на сезона, който далеч няма да се хареса на феновете на столичните "железничари".

Наставникът на "червено-черните" е силно желан от Славия, информира "Тема Спорт". От споделеното става ясно, че временният човек на поста за "белите" Ангел Славков по всяка вероятност няма да остане след края на кампанията.

Опциите

Мениджърът Лъчезар Танев е предложил на столичния клуб испански специалист, който имал умение в работата с млади футболисти, на каквито Славия често залага. Президентът на клуба Венцеслав Стефанов пък от своя страна предпочита Генчев, който завършва активната си кариерата именно при "белите". Неговият договор с вечния им съперник изтича в края на сезона, а по всичко личи той няма да бъде подновен.

Позицията на Генчев

Виждайки това, ръководството на Славия е предприело ход, свързвайки се с наставника. Той обаче пожелал време поради интерес и от Ботев Пловдив. 

"Канарчетата" желаеха да привлекат Генчев начело на тима и през зимата, но тогава получиха отказ от негова страна. Сега обаче той е решен на промяна и само времето ще покаже дали тя минава през "Колежа" или стадион "Александър Шаламанов".

Междувременно пловдивчани дадоха сериозен жокер относно новия си треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички