Временният треньор на Ботев Пловдив май разкри българин или чужденец ще поеме „канарчетата“


Временният треньор на Ботев Пловдив май разкри българин или чужденец ще поеме „канарчетата“
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1732 0

Временният треньор на Ботев Пловдив Стефан Стоянов изрази мнението си след обрата с 2:1 срещу Локомотив София в мач от предпоследния 35-и кръг на Първа Лига.

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТА

Стигнахме до успеха с 2:1. Възползвахме се от нашите положения. Ботев е в период в края на сезона. Футболистите са изморени. Имаше период , в който бяхме натрупали загуби. Ние успяхме да успокоим хората за кратък период, дадохме им малко самочувствие, намерихме им правилните позиции и може би нещата ще станат както трябва някой ден“, започна коментара си Стоянов.

Други хора вече почиват. Това, което ние свършихме, е футболистите, които имаме, да ги разпределим, така че да свършат най-полезна работа. Второто полувреме направихме промени. Може да се каже, че Локомотив София владееше инициативата, но трябва да сме доволни от всички на терена. Играха спокойно, на база на второто полувреме, справедливо спечелихме“, добави той.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ОСТАНЕ НАЧЕЛО НА ОТБОРА

Ако налагането на българи е политика, би било супер. Ако трябва да говоря от мое усещане, въпреки тези четири точки, вероятността аз да остана треньор е много по-малка, отколкото да е чужденец треньорът. Съжалявам, че говоря в личен план“, сподели Стоянов.

Ние си гледаме нас. Хората, които са в момента, ще бъдат в Пловдив и ще играят. До мача с Арда има 3-4 дена. Можем да проведем тренировъчен процес. Най-важното е това, което може, да се свърши. Ние ще свършим професионалната работа. Ще играят най-вече юноши, ще усетят атмосферата, ще имат нужда от подкрепа, надявам се да я дадем. Да покажем, че футболисти и публика в Ботев са едно“, каза специалистът.

„Надявам се на реакция от феновете. Познавайки ги, ще има реакция. Ще сме усмихнати, а не прибрани някъде“, каза още  Стоянов.

А ето какво разкри треньорът на Локо Сф

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички