"Възраждането" на българския футбол започва с широка среща на новото БФС


"Възраждането" на българския футбол започва с широка среща на новото БФС
Снимка: БГНЕС

827 0

Широка среща предстои сред ръководните кадри в БФС в близките дни. На нея ще бъде обсъдено правеното досега за българския футбол, като ще бъдат предложени и идеи за развитието му. Това съобщи членът на Изпълкома - Калин Каменов, пред "Дарик радио".

"До няколко дни предстои една широка среща, на която ще обсъдим това, което е правено досега. Добри практики и идеи, които ще заложим оттук насетне и се надявам, че всяка година ще даваме отчет на това, какво сме свършили през предната. Защото смятам, че навсякъде трябва да се проветри и в пряк, и в преносен смисъл, и като работа, и като комуникация с клубовете, феновете и хората, които обичат футбола", сподели кметът на Враца.

Член на Изпълкома заговори за 10-годишна стратегия

"В екипа, който сега тръгва от ниска позиция, смятам, че в бърз порядък трябва да си поставим оперативни задачи и цели. Трябва да се изгради 10-годишна стратегия за това, което искаме да направим. Вече проведохме няколко разговора с колегите. С Георги се чуваме всеки ден.

С добра екипна работа и комуникация смятам, че ще отворим Българския футболен съюз като организация, която да може да комуникира с всички. Аз самия вярвам, че събиранията, Изпълкомите и решенията могат да бъдат вземани не само в София, но и в различни градове", продължи той.

"Смятам, че тази 10-годишна стратегия за развитието на българския футбол трябва да бъде обсъдена и с клубовете, и с всички футболни хора, без значение дали са от сегашния екип, дали са опозиция, или под някаква форма не са успели да влязат в ръководството", допълни Каменов. А ето каква интересна идея се твърди, че имат Иванов и БФС. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички