Вутов: Надявам се на дълъг поход в Европа, феновете да подкрепят ЦСКА 1948


Вутов: Надявам се на дълъг поход в Европа, феновете да подкрепят ЦСКА 1948
Снимка: Официален сайт на Левски

2519 0

Новото попълнение на ЦСКА 1948 - Антонио Вутов, даде интервю пред клубната медия на новия си тим. Бившият футболист сподели любопитна информация в рамките на 2 минути за социалните мрежи на "червените".

Опитният футболист коментира как преминава адаптацията му в ЦСКА 1948, след като за последно бе част от Локомотив София и сега директно се присъедини към летния лагер на "червените" в Словения.

Вутов прикани и феновете на клуба за подкрепа в срещите, сред които личат и международните участия в Лига на конференциите. На 26 юли и 3 август ЦСКА 1948 ще срещне ФКСБ на разменено гостуване в третия предварителен кръг. 

Мнението на Вутов

Чувствам се добре. Всичко е наред. Опитвам се да се приобщавам бързо към условията. Футболистите ме приеха много добре в колектива, засега отлично. С някои от тях се познаваме, с други сега се запознаваме. Смятам, че това няма да ми отнеме много време.

Почти съм убеден и се надявам, че тази година ще е по-добра от предходната. Конкуренцията не ме плаши. Приемам я, че може да те развие като футболист, това те прави по-добър, дава ти самочувствие.

Разбира се, че е постижимо отстраняването на ФКСБ. Надявам се да де дълъг похода към Европа за нас. Трябват ми още няколко по-физически тренировки. Имаме сериозни контроли.

Феновете да подкрепят отбора си и ние ще правим всичко възможно да побеждаваме във всеки мач", категоричен е Вутов.

Вижте кой играч на ЦСКА 1948 е бил искан от ЦСКА, но не е пуснат!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички