Време разделно в Благоевград... Фенове на Пирин поискаха оставка и поставиха ултиматум на ръководството


Време разделно в Благоевград... Фенове на Пирин поискаха оставка и поставиха ултиматум на ръководството
Снимка: Lap.bg/ Velizar Eremiev

783 0

Привържениците на Пирин Благоевград от организацията "Пирин Ултрас" поискаха оставката на старши треньора Красимир Петров с позиция, която бе изразена в социалната мрежа Facebook.

*Постът е публикуван преди днешните (18.10.) слухове, според които Петър Занев и Николай Бодуров са отстранени от първия състав на "орлетата" и преди Бодуров да отрече всички спекулации по темата (подробности можете да прочетете в двете връзки).

Запалянковците пишат, че не могат да стоят безучастно на фона на "напълно бездушна и безидейна игра", която донесе само една победа на Пирин в първите 14 мача от сезон 2022/23 в Първа лига.

ИСКАНИЯТА НА ФЕНОВЕТЕ

Привържениците в Благоевград искат Красимир Петров да бъде незабавно освободен поради "пълното му неразбиране какво е ФК ПИРИН". Поставят се и ултиматуми на спортно-техническото ръководство "да дадат до 24 часа отговори, защо отборът е в пагубно състояние и защо бе провалено отбелязването на 100 годишния юбилей". В края на публикацията се предупреждава, че "ако не получим отговори на тези въпроси, приемаме това за неуважение и акт на враждебност и ще предприемем нужните действия".

Ето какво гласи цялата позиция на "Пирин Ултрас":

"Позиция на феновете на ПИРИН

На вниманието на всички обичащи вековния ПИРИН

Уважаеми приятели на ПИРИН. Ние феновете на този велик клуб не можем да седим безучастно или да се спотайваме около случващото се съсипване на нашия любим отбор. След 14 изиграни мача имаме само една победа и напълно бездушна и безидейна игра.

Предвид това изискваме следното:

1. Незабавно освобождаване на старши треньора Красимир Петров поради пълното му неразбиране какво е ФК ПИРИН.

2. Ултиматум към спортно-техническото ръководство и административно такова в лицето на: изпълнителен директор - Велислав Елезов, президент- Станислав Манолев, спортно технически директор- Светослав Дяков и представител на общината- Атанас Дафинов.

Да дадат до 24 часа отговори, защо отборът е в пагубно състояние и защо бе провалено отбелязването на 100 годишния юбилей?

Ако не получим отговори на тези въпроси, приемаме това за неуважение и акт на враждебност и ще предприемем нужните действия.

И всеки един от тях да отчете какво е свършил по повод тази организация!

Срещи не желаем! Очакваме отговори на тези въпроси в писмен вид на официалната страница във Фейсбук и какво ще правят занапред?

Призоваваме община Благоевград, във връзка с гласувания от ОБС- Благоевград на 02.09.22 бюджет в размер на 50 000лв да организира празненства до края на годината, било то концерт или друго мероприятие от този тип.

100 години само ПИРИН!".

*Още новини за български футбол ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Играл в Левски руснак: Там ходеха без гащи в съблекалнята и играеха с гол торс по масите

Любопитни разкрития за престоя си в Левски са правили пред медиите в родината си двамата руски футболисти,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички