Владимир Манчев: Дебютът ми е най-голямата тръпка, уверен съм в успеха си с Хебър


Владимир Манчев: Дебютът ми е най-голямата тръпка, уверен съм в успеха си с Хебър
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

1347 0

Новият наставник на Хебър - Владимир Манчев, разкри за тръпката преди официалния си дебют като старши треньор. Към момента специалистът е бил помощник в ЦСКА, Хебър, Миньор Перник и Нефтохимик. 

"Първата и непосредствена цел пред мен е отборът да се стабилизира като игра и резултати. По отношение на първото, вече сме предприели стъпки в тази насока. Тренираме усилено, готвим се сериозно и отговорно. Да, времето ни притиска, но ние сме така от самото начало и няма да се оправдавам с това", заяви Манчев пред клубния уебсайт на пазарджиклии.

Истината е, че трябва да работим много здраво, за да наваксаме пропуснатото. Ще търсим подобрение и надграждане във всяка една фаза на играта, защото проблемите не бяха само в противниковото наказателно поле.

"Чувството е много приятно, точно с родния си клуб да дебютирам в елита на България. Разбира се, отговорността е голяма, осъзнавам я. Готов съм за тази крачка и съм оптимист, че ще се справя. Това е и най-голямата тръпка. Аз съм много благодарен на ръководството за гласуваното ми доверие и съм 100 процента убеден, че ще го оправдая", допълни още той.

Ето какви подобрения търси Манчев в Хебър и дали нещо го притеснява в новото предизвикателство

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички