Владимир Манчев: Атмосфера на "Васил Левски" няма, жалко за феновете ни


Владимир Манчев: Атмосфера на "Васил Левски" няма, жалко за феновете ни
Снимка: Guliver/Getty Images

1424 0

Новият наставник на Хебър - Владимир Манчев, коментира проблема с липсата на условия на стадиона на пазарджиклии, която налага тимът да играе в София.

Пред "Тема Спорт" треньорът беше категоричен, че футболна атмосфера, когато отборът играе на националния стадион липсва, като намеси и националния отбор на България, който напоследък избягва да играе на съоръжението.

Колко негативно се отразява на играчите и на отбора това, че реално Хебър не играе домакински мачове?

Много. Реално ние играем мачове без футболна атмосфера. Нашите мачове са едни от най-слабо посетените и това безспорно влияе на футболистите. Празните трибуни на "Васил Левски" не могат по никакъв начин да повдигнат духа им", заяви Манчев.

"Виждате, че дори националния отбор бе преместен в Разград, където съоръжението е по-малко и е по-добре да се играе там пред 800 човека, а в София, когато на тези огромни трибуни има около 1000 души е потискащо. За съжаление ще продължим да играем при такива обстоятелства. В най-добрия случай към края на годината ще имаме едно-две домакинства в Пазарджик и тогава това оправдание ще ни отпадне (смее се).

Усещате ли спад на ентусиазма у феновете след негативните резултати напоследък?

Реално ентусиазъм не е имало. Жалко е, че тези хора, които толкова обичат футбола не можаха да изпитат истински тръпката от това любимият им отбор да е в елита. Не можем да ги виним, че не пътуват за всяко домакинство до София, а и нашите мачове се насрочват тогава, когато другите не искат да играят.

Ето с кое ново попълнение от Испания се подсилиха "зелените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички