Герой от САЩ 94' за протеста срещу БФС: В България тотално сме изостанали от нормалния свят


Герой от САЩ 94' за протеста срещу БФС: В България тотално сме изостанали от нормалния свят
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8798 0

Легендарният български футболист, част от националния отбор на България, който игра на Мондиал 1994 в САЩ - Цанко Цветанов, говори за протестите срещу БФС в София, развили се около срещата на "лъвовете" с Унгария, завършила 2:2.

"Тотално сме изостанали от нормалния свят"

"Терени в България няма, нищо няма, тотално сме изостанали от нормалния свят. Това е нивото на нашата държава. Аз не мисля, че вчера беше моментът да се правят протести по време на мач на националния отбор. Всички трябваше вчера да седнат пред телевизора, след като не може на терена, и да гледат мача, а не да се правят такива скандали. Предполагам, че ще се разберe какъв е изходът в близко бъдеще", каза Цветанов пред медиите по време на откриването на музея "Зала на славата" на Христо Стоичков.

София прекара "безсънна нощ" след протестите против ръководството на БФС и Борислав Михайлов. В столицата се стигна до схватка между протестиращи и органи на реда, която се превърна в тотален хаос.

Часове след "ада" в столицата редица политически фигури поискаха оставки. Самият Борислав Михайлов вече е взел решение, че ще се оттегли от БФС и родния футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички