Венци Стефанов за натурализирането: Дупедавци сме, Петев мисли повърхностно


Венци Стефанов за натурализирането: Дупедавци сме, Петев мисли повърхностно

1254 0

Членът на Изпълкома Венцеслав Стефанов отново разкритикува националния селекционер Ивайло Петев. Според него, в А-отбора ни не бива да бъдат натурализирани чужденци, какъвто е случаят с бразилеца Марселиньо.

"Винаги съм бил против натурализирането на чужденци и съм "за" българските футболисти. Убеден съм, че при младежите и юношите има момчета, за които по този начин се затваря вратата. Но не съм аз човекът, който ги решава тези неща, упрекват ме, че съм търсил пет минути слава", коментира Стефанов, цитиран от "Тема Спорт".

"Да ви кажа, честно - писна ми от простотия. Бива, бива, ама чак пък толкова? Но това е нормално - ние сме си дупедавци, все гледаме чуждото и говорим, че то е много хубаво, че е добро, а не виждаме, че ние имаме наистина млади и кадърни момчета", допълни той.

Стефанов е на мнение, че Ивайло Петев бърка в подхода си към националния тим.

"Колкото до националния селекционер - всеки иска, като застане начело на България, да трупа победи и успехи, да си вдигне имиджа и да видят, че е голям треньор. А той самият не вижда, че там не е бъдещето, основите се градят от доста по-дълбоко. Тези хора гледат повърхностно на нещата - искат сега и веднага ако може нещо да се случи. Те са на принципа - след мен и потоп", изригна босът на Славия.

"Бях сигурен, че Карабельов и Тасев няма да играят, казах го и преди това. Ако те бяха в младежкия национален отбор, щяхме да победим Уелс. Това е демагогия, хвърляне на прах в очите. А иначе само говорим за подмладяване. Заблудата е голяма", завърши клубният бос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички