Бивш шеф на "Левски": 1:0 над Португалия нищо не значи


Бивш шеф на "Левски": 1:0 над Португалия нищо не значи

997 0

Бившият президент на "Левски" Томас Лафчис е на мнение, че не трябва да се отдава голямо значение на постигнатата от националния отбор на България победа над Португалия в контролна среща.

"Като игра едва ли сме впечатлили някого. Ще остане в историята само като един добър резултат. С Холандия също беше еуфория, в един мач, който минахме само един път центъра. Това е показателно за нивото на нашия футбол. Петев трябва да е реалист и да знае, че това не значи нищо. Видите ли че сме били отбора на Роналдо… Няма да се изненадам от коренно различен резултат от контролата с Македония”, коментира Лафчис пред "Би Ти Ви".

Въпреки това, той очаква престижният успех да даде тласък на отбора. "Дай Боже, това самочувствие да не остане в миналото, защото групата ни за Световното е много тежка. Дано тази победа даде начален тласък и футболът ни да тръгне в по-добра посока", споделя той.

Лафчис коментира и ситуацията с натурализирането на бразилеца Марселиньо, който се разписа за успеха над Португалия.

"Нямам против да играят хора, които имат право да играят да България. Марселиньо е най-високата категория футболисти, които имаме в България. Това, което го няма в нашия футбол сега е как да се създадат играчи като Стоичков, Сираков, Балъков", коментира той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички