Венци Стефанов: Ще трансферираме играч на Славия в Барселона


Венци Стефанов: Ще трансферираме играч на Славия в Барселона
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3677 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира загубата на "белите" от Левски с 1:2 в дербито в Първа лига. Бившият играч на Славия Филип Кръстев отбеляза победното попадение за Левски на стадиона в Овча купел, за да затвори устите на феновете на Славия, които го обиждаха и освиркваха.

Стефанов обаче смята, че такива освирквания не е имало, а той лично много го уважава и се надява да продължава да се развива. Босът на Славия изненадващо заяви, че очаква трансфер на играч на Славия в испанския колос Барселона.

“Да не съм счетоводител да знам какви са финансовите загуби за счупените седалки. Загубата е, че загубихме мача. Едното полувреме беше за тях, другото за тях. Имахме по-високи цели от топ 6, но така е във футбола. В няколко мача се разминахме с победи, можехме да сме четвърти, трети. Първи не можехме да бъдем.

Мъри беше футболист на Славия и между нас има трайно приятелство. Уважение взаимно. От един отбор под водата изплува и вече е носител на Купата. Филип се развива. Това показва, че тук растат добри кадри. Глупост е, че го освиркват. Аз го уважавам и дано продължи да се развива Вероятно ще има и други момчета трансферирани - към Барселона”, каза Стефанов.

Ето как Филип Кръстев коментира обидите по негов адрес в дербито.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички