Венци Стефанов: Поне 2000 фенове на Левски са влезли без билет на мача


Венци Стефанов: Поне 2000 фенове на Левски са влезли без билет на мача
Снимка: Lap.bg

14059 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази минимум за трети път след края на мача разочарованието си от поведението на футболистите на Левски след мача с "белите". Той обаче е най-много разочарован от Филип Кръстев, който израсна като футболист в "Овча купел", а в момента е звезда на "сините".

Както е известно, именно след удар на Кръстев главата на Тони Тасев беше бинтована, а впоследствие според "Труд" черепът му е пукнат.

"Футболистите на Левски се стараеха да играят нещо между ММА и футбол. Жалко за Филип Кръстев, който сме го отгледали и възпитали във Славия, че постъпи по този начин със съотборника си Тони Тасев. Тасев не е хич добре. Не знам дали Кръстев е намерил сили да му се извини и да го види как е", коментира Стефанов пред БНТ.

Според клубния президент за мача много фенове на съперника са влезли без билети на стадион "Александър Шаламанов". Той сподели, че привържениците на Левски са рязали оградата през нощта, а полицията ги е наблюдавала безучастно.

"Най-малко 2500 са, а продадените билети са около 480. Рязали са оградата през нощта, прескачали са я, полицията ги е гледала, даже не знам дали не им е помагала. Идват на стадиона, трошат, правят каквото си искат и никой не взима мерки. Глобили Левски с 2300 лева и Загорчич с 600 лева, за да се подмажат на "сините", допълни той. А ето какво е състоянието на другите контузени в Славия след мача с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички