Венци Стефанов: Мачът с Ботев се отлага, най-вероятно ще отложим и конгреса на БФС


Венци Стефанов: Мачът с Ботев се отлага, най-вероятно ще отложим и конгреса на БФС
Снимка: БГНЕС

921 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че двубоят на "белите" срещу Ботев (Пловдив) се отлага заради големия брой заразени с коронавирус в отбора. Освен това Стефанов заяви, че най-вероятно ще бъде отложен и конгресът на БФС за избирането на нов президент.

"Вече са 11 футболисти, както и тримата треньори. Щом имаме повече от 10 играчи, мачът ни с Ботев (Пловдив) да се състои. Двубоят трябваше да е утре от 16:30 часа, но го отлагаме", заяви Стефанов пред колегите от "Блиц".

"Най-вероятно ще бъде отложен и конгресът на БФС, който е предвиден, знаете, за 11 декември. При положение, че епидемичната обстановка в България бъде удължена, е изключено форумът да се състои.

Всичко зависи от държавата. Чакаме нейното решение, но логиката, с оглед растящия брой заразени, говори, че обстановката ще се удължи", добави членът на Изпълкома на БФС.

През този уикенд ще се изиграе голямото дерби между Лудогорец и Левски в Първа лига, като и в двата тима има сериозни проблеми (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички