Славия спъна Черно море и направи услуга на Левски


Славия спъна Черно море и направи услуга на Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4264 0

Отборите на Славия и Черно море не успяха да се победят след равенство 1:1 в мач от 28-ия кръг в шампионската група в efbet Лига. Евгений Сердюк даде аванс на гостите от Варна в 57-ата минута, но воле на Емил Виячки в 77' подели точките в мача.

Двубоят започна изключително скучно за малкото фенове по трибуните, които не видяха много футбол на терена. До ситуации за гол почти не се стигна, като единственото по-интересно положение дойде в 39-ата минута, когато гол на Пабло Гарсия бе правилно отменен поради засада.

През втората част двата отбора предложиха малко по-офанзивен футбол, като Черно море пръв нанесе удар. "Моряците" откриха резултата в 57-ата минута, когато Сердюк се разписа във вратата на Николай Кръстев.

20 минути по-късно обаче центриране в наказателното поле попадна на крака на Виячки, който засече от въздуха и изравни.

До края двата тима не успяха да си отбележат повече голове и завършиха при равен резултат. От това най-доволен може да бъде Левски, защото остана пред Черно море в подреждането. Двата тима са четвърти и пети с 46 пункта, но столичани са с по-добра голова разлика. Славия пък е шести с 37 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички