Бербатов: Обзалагам се, че сега Зидан стои в офиса си и се смее


Бербатов: Обзалагам се, че сега Зидан стои в офиса си и се смее
Снимка: БГНЕС

5212 0

Бившият български нападател Димитър Бербатов е на мнение, че наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, има пълното право да се изсмее на тези, които го критикуваха в началото на повторния му престой на "Сантяго Бернабеу". "Белия балет" изпитваше затруднения в първите срещи, но постепенно Зизу успя да подобри представянето и в момента отборът е на първо място в Ла лига.

"Имаше слухове, че Зидан отново може да бъде уволнен и тогава всички се чудеха как е решил изобщо да се върне. Сега, обзалагам се, че стои е офиса и се смее, гледайки мястото на отбора и резултатите, които постигна", заяви Бербатов. 

Българинът смята, че Еден Азар е много добър играч, но Реал Мадрид е достатъчно добър отбор, за да преодолеят отсъствието му. Белгиецът все още се възстановява от травма. "Видях негови снимки, че той отново тренира и нямам търпение да се завърне в игра. Той е невероятно попълнение за тях, а натискът върху него е голям. Въпреки това, Реал се справя прекрасно и показва, че не е зависим от никой.

Куртоа все още има много работа за вършене. Спомням си, че беше трудно за него, когато пристигна в Реал, но е хубаво да се види, че намира своето място, въпреки детайлите, които има да чисти. Той е сред най-добрите вратари в света, редом до Ян Облак, Тер Щеген и Мануел Нойер".

По-рано Бербатов назова тежката, но откровена истина за реалността в Манчестър Юнайтед (вижте повече подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички