Венци Стефанов: Бербатов е дезертьор!


Венци Стефанов: Бербатов е дезертьор!
Снимка: Facebook

1262 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов избухна с остри нападки срещу тандема Димитър Бербатов и Петър Величков и Христо Порточанов. Стефанов припомни, че мандатът на Борислав Михайлов е до февруари 2022 г. и ако бившият президент на БФС реши да оттегли оставката си избори няма да има. Стефанов подчерта, че Йордан Лечков няма да си подава оставката, така че "не бива да се слага тигана върху котлона".

"Бербатов за мен е дезертьор! Не може предател да иска да става президент на БФС. Когато трябваше да даде нещо за България, той се скри като мишле, а сега иска да става президент. Да, голям футболист е бил, няма нищо лошо. Остани си с добрите спомени, не се излагай по този начин. Това бих го посъветвал. Едно време и Софиянски тръгна да се кандидатира за президент на БФС, но го сапунисаха набързо и имаше приземяване, приземяване, приземяване... И с Бербатов така ще стане, хората не сме глупаци", коментира Стефанов

"Искам да кажа и на Порточанов, който цял живот само прибира, че БФС не е "Нефтохим". Като сте толкова големи радетели за футбола, този голям град, с хотелите и туризма, направете поне един отбор за "А" група. Виждаме, че ги няма на картата на футбола. Не могат отбор да си направят, а искат БФС да управляват. Дай да те видим като няма "Нефтохим", направи нещо със собствени средства, привлечи спонсори, накарай хората да ти вярват. Помним много добре как в миналото извади пистолет в съдийската стая. Лошото е, че аз много помня, но и другите хора помнят, не сме глупаци", продължи президентът на Славия.

Венцеслав Стефанов отрече да се кандидатира за президент на БФС и заяви, че ще назове точния според него човек когато му дойде времето.

А какво още каза Венци Стефанов, прочетете в следващия материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички