Венци Стефанов: Ако всички са като нас, няма да натурализираме извънземни в националния


Венци Стефанов: Ако всички са като нас, няма да натурализираме извънземни в националния

1284 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че в един момент се е притеснявал относно класирането на тима за евротурнирите/. "Белите" все пак си осигуриха евробитки, след като победиха Монтана с 3:1 в последния кръг и победиха Локо (Пд) по показатели.

"Имаше моменти, в които се притеснявах за класирането ни в Европа. Момчетата показаха воля и в най-тежките мачове показаха сили и характер. Ние сме сами срещу всички. Този път сами достигнахме до четвъртото място", коментира Стефанов след мача с Монтана.

Клубният бос благодари на бившия треньор на Славия Иван Колев за започналото подмладяване на състава. Стефанов благодари и на сегашния треньор на тима Александър Тарханов.

"Благодаря му, че повярва и дойде при нас в България, а с неговия опит и смелост наложи тези млади и талантливи деца, които ще имат щастието да играят в евротурнирите. Аз вярвам, че ако има повече такива треньори у нас, България ще има силен национален тим от наши момчета, а не от всякакви извънземни, които ги натурализираме, за да играят", посочи той.

Венци Стефанов изтъкна, че руският специалист още с идването си на стадион "Славия" е отбелязал, че отборът разполага с много талантливи играчи.

"Благодаря на всички мои колеги, лично на Младен Михалев и другите, с които ръководим Славия. Ще продължим да следваме нашия модел - да налагаме български млади футболисти и опитни също, защото не може само с млади. Много скоро Славия ще заеме мястото, което заслужава не само в Европа, но и в българското първенство", посочи босът на "белите".

Той не пожела да коментира предстоящата селекция, като каза, че това ще бъде обявено, "когато му дойде времето".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички