Венци пак на манджата меродия: Откри формулата за спасение на Локо Сф


Венци пак на манджата меродия: Откри формулата за спасение на Локо Сф

1664 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължава да ръси акъл наляво и дясно по всички теми в българския футбол. И в същото време най-малко говори за собствения си клуб.

Тази сутрен пред БНТ членът на Изъплокома на БФС дори даде рецепта за спасението на Локомотив Сф. Според него единственият, който е способен да се справи с тази мисия е Иван Василев – Бозата.

На въпрос за новите шефове в Надежда Венци обясни: „И той – пълничък като мен (Касев), но май няма нищо общо с реалната действителност. Жалко за феновете, жалко за хората, които наистина се надяват че Локомотив ще заеме това място, което му се полага. Единственият, който може да направи нещо за Локомотив, се казва Иван Василев. И ако хората се обединят около тази личност, той е бизнесмен и знае, че не може сам да го издържа, Локомотив ще излезе от тази криза. Ние сме били преди един клуб и знам със сигурност, че техните привърженици, историята на Локомотив не може по този начин да пропадне. Убеден съм за Иван Василев, но трябва да го подкрепят. ЦСКА си има вече месия, така че…”.

Относно твърденията на Касев, че те като притежатели на акциите не са длъжни да плащат ток, вода, заплати, Стефанов се засмя и каза: „Явно човекът е сбъркал попрището, в което се е опитал да си намери място и минута слава. Не му е там мястото. Явно и привържениците са казали за какво става въпрос.”

Запитан дали Славия няма да последва съдбата на Локо (Сф), ако един ден Венци Стефанов се откаже, президентът на „белите” отвърна: „Аз не съм Славия, аз съм привърженик на Славия и човек, който в момента се занимава. Ние сме няколко човека, има си хора, които се грижат и няма да оставят Славия. Аз съм вече за пенсия, така че рано или късно някой друг трябва да поеме кормилото. Но Славия никога не може да стигне това положение, защото стоим здраво на земята, знаем си възможностите. Когато тръгнеш да ги надскачаш, може да паднеш.”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички