Венцеслав Стефанов коментира слуховете за Енрике Рафаел и сравни футболист на Славия с Красимир Балъков


Венцеслав Стефанов коментира слуховете за Енрике Рафаел и сравни футболист на Славия с Красимир Балъков
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1557 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов взе отношение по информацията, че клубът му ще отмъкне една от трансферните цели на ЦСКА 1948, която се появи в португалското медийно пространство по-рано в днешния 28 юни.

В публикацията се съобщаваше, че бразилецът води преговори с "белите" и може да акостира в "Овча Купел" за старта на сезон 2022/23, но Стефанов категорично отрече всичко това:

"Какво, че не ви чух - Енрике Рафаел? Ни Енрике ще крада, ни Рафаел ще отмъквам. Някой в Португалия е объркал клавишите, като си е писал дописката", каза той в типичния си стил пред "Блиц".

Нещо повече - Венци Стефанов отсече, че няма Енрике, а има Кристиан - момче от школата, което бе сравнено с легендарния Красимир Балъков:

"Остави го Енрике, аз такъв нямам, ама имам Кристиан. Това е едно младо момче, което е от нашата школа. Сега Заги ще му дава шанс при мъжете. Смело мога да кажа, че Кристиан е като Балъков. Но в съвременен и усъвършенстван вариант. Запомнете го. Ще ви накара да ръкопляскате. Този момък ще е едно от големите открития на българския футбол. Нали все се оплакваме, че нямаме добри играчи. Елате да видите за каква техника става въпрос", посъветва президентът на Славия.

Вижте още: Милионен трансфер: Лудогорец преговаря с израелски клуб за 23-годишен нападател?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички