Янев: Срещу Левски се надявам да създадем поне 3-4 положения и да вкараме 2


Янев: Срещу Левски се надявам да създадем поне 3-4 положения и да вкараме 2
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1351 0

Наставникът на Пирин - Христо Янев, поздрави своите играчи за характера, въпреки че загубиха с 2:0 от Славия в София. Според него загубата е логична, но все пак е видял и позитивни неща през второто полувреме.

"От гледна точка на случилото се през двете полувремена, логичното се случи. Може да се каже, че сме почти нов отбор. За краткото време свършихме страхотна работа, но е ясно, че класирането и точките ни притискат. Важно е на първо място да запазим статута си в Първа лига. Искам все пак да поздравя футболистите за вторите 45 минути. От тежка ситуация при 2:0 направихме всичко възможно да обърнем развоя на мача", заяви Янев след двубоя, който затвори 19-ия кръг в Първа лига.

Той говори и за предстоящия мач с Левски, който е в неделя, 19 февруари, в Благоевград. "Винаги има светлина, но нас се изисква да си вършим работата по начина, по който трябва. Днес създадохме 7-8 положения, а в неделя срещу Левски се надявам да създадем поне 3-4 и да вкараме 2", завърши Христо Янев. А какви пък са последните новини около Левски и пропадналата сделка за собственост - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички