Венци Стефанов: Аз не предлагам да няма изпадащи


Венци Стефанов: Аз не предлагам да няма изпадащи
Снимка: Facebook

1275 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своето мнение след днешния Изпълком на Българския футболен съюз, след който стана ясно, че президентът на централата Борислав Михайлов оттегля оставката си, която той подаде през миналата година.

Той косвено коментира и кандидатурата на Димитър Бербатов за президентския пост.

„Добре съм, не се радвайте. Това е лично решение, не мога да коментирам личните решения на президента на Българския футболен съюз. Не критикувам хора, които си вършат работата, а съм безкрайно негативно настроен към хора, които.. някога да са ни класирали за някое първенство, да са победили някои големи отбори?. Казвам ти дъще, сещай се снахо. Ще дойдат да оправят футбола в България. Колко стаж имат? Както казваше г-н Гриша Ганчев: „Ти къщичка за кученца правил ли си”, сподели той?

„Давате трибуна, говорят се куп безобразия без да се мисли. Аз не го предлагам да няма изпадащи. Няма нужда, не съм го предложил аз. Няма нужда да спасявам Славия. Славия няма нужда от такъв тип спасение. Това, че някои смята, че излиза от мен, люто се лъжат. Може да видят от писмата кой го е предлагал. Ще реши работната група. Не е взето решение. Знаете ли че футболът е социален феномен. Градове като Бургас, Сливен, Русе, нямат футбол”, каза още Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички