Венцеслав Стефанов изби рибата с отговор за Бакеро и разкри каква ще е ролята на Славков


 Венцеслав Стефанов изби рибата с отговор за Бакеро и разкри каква ще е ролята на Славков
Снимка: Martin Atanasov / LAP

5000 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не изневери на култовия си стил в изказване преди старта на подготовката на отбора. Той говори относно новия треньор на „белите“, целта пред клуба за предстоящата кампания, както и за трансферното лято.

Информациите от последните дни гласят, че сигурен треньор на Славия за новия сезон ще е съотборникът на Христо Стоичков от „Дрийм тийма“ на Барселона – Хосе Мария Бакеро.

ОТГОВОРЪТ НА СТЕФАНОВ ЗА БАКЕРО

"Когато дойде в България ще го представим официално. Вероятно ще бъде испанец. Като дойде тук ще мога да кажа официално, засега все още не мога да обявя официално. Не искам да говоря неща преди да са станали. Не слагай тигана преди да хванеш рибата", каза Стефанов относно новия треньор на Славия пред колегите от „Дарик радио“.

"Ангел Славков остава и ще работи с новия треньор. Ще успее да съчетава работата с тази на шеф на школата.", обяви босът на столичани.

КАКВИ ЩЕ СА ЦЕЛИТЕ НА „БЕЛИТЕ“?

"Не искам да говоря предварително. Искам отборът да играе всеки мач за победа и целите сами ще се постигнат.", заяви Стефанов.

"Напълно съгласен е да работи с млади футболисти. Той е достатъчно голямо име, за да вземе решенията си сам. Имаме и опитни играчи - Виктор Генев, Галин Иванов. Достатъчно опитни футболисти има в Славия.", продължи той.

ЩЕ ИМА ЛИ ИЗХОДЯЩ ТРАНСФЕРЕН УДАР?

"Ако има интерес, ще разговаряме. Засега никой не се е обаждал. Не съм разговарял с никой и по отношение на Светослав Вуцов.", заяви президентът на „белите“.

"За новия шампионат си пожелавам здраве, най-вече здраве. Смятам, че малката почивка няма да окаже сериозно влияние. Като гледаме и в големите европейски отбори нямат големи ваканции", завърши Стефанов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Колоритен Венци Стефанов за напусналия Виктор Касай: Да го изпратим с гулаш и да си плюем в пазвата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички