Венцеслав Стефанов: И ние като ЦСКА вчера


Венцеслав Стефанов: И ние като ЦСКА вчера
Снимка: Lap.bg

8567 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сравни победата на "белите" над ЦСКА 1948 с успеха на ЦСКА срещу Виктория Пилзен в Лига на конференциите. В типичния си шеговит стил Стефанов даде коментар за срещата.

„И ние като ЦСКА вчера, в последната минута. Едно време имаше един лаф „Пазете Гунди в последните секунди“, започна шеговито Венци Стефанов.

„Единствено съм доволен от резултата, от играта не. Аз им казах в съблекалнята, че подходихме несериозно, немобилизирано и немотивирани. Казах им, че коренно трябва да се промени това следващите мачове. Следващите мачове са ЦСКА, Лудогорец. Ако не се промени играта, не ни чака нищо добро“, продължи сериозно босът на „белите“.

„Мотивацията е основната разлика, в сравнение с миналия сезон и това ни помага да печелим точките. Нищо никога не приключва, нали знаеш? Селекцията е отворен процес. Разбирайте го както искате. И входящ, и изходящ“, допълни Стефанов.

„Филип Кръстев е футболист на белгийски отбор. Пълни глупости са това, че ще се завръща. Изобщо не е станало на въпрос. Аз бих бил щастлив да се върне, но това е невъзможно. Има интерес към Ради Кирилов. Той е много силен футболист и е богатство за всеки един отбор. Надявам се Калоян Кръстев да се отпуши и нещата ще вървят“, разкри още той.

А ЦСКА 1948 отново остана без треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички