Велислав Вуцов поиска среща с Георги Иванов: Готов съм да хвърля кърпата!


Велислав Вуцов поиска среща с Георги Иванов: Готов съм да хвърля кърпата!
Снимка: https://fcyantra.bg/gallery

6779 0

Треньорът на Янтра - Велислав Вуцов, за пореден път показа, че е огорчен от съдийството на негов мач. Той заплаши, че ще хвърли бялата кърпа и поиска среща с новия президент на БФС Георги Иванов - Гонзо.

Този път той е бесен заради двубоя срещу Струмска слава в Радомир, загубен с 0:1. Причината е, че габровци имаха сериозни и основателни претенции за дузпа, а Вуцов получи поредния си жълт картон, като го очаква ново наказание от ДК.

Вили Вуцов отново недоволен от съдиите

"Заболя ме главата да правим клипове, чудеса, да показваме колко много сме ощетявани. Казах, че ще изчакам да мине конгреса. Сега ще се появя някъде, където трябва, и ще кажа доста имена. На мен ми дойде ей до тук (б.р. – сочи си главата) и ще си кажа всичко. Ако започва нещо да се прави трябва да има промяна. 20 души ми се обадиха да ми кажат, че този съдия е безкраен безхаберник и некадърник. Трябва да се пазя от него, защото просто не може, не става… Връзкар, баща му бил кмет някъде", заяви той пред "Тема спорт".

Още: Култов Вили Вуцов за пореден път - спомена Фернандо Каранга от ЦСКА и запита: Къде се намираме?

"Докато я няма пълната промяна аз съм трън в очите им. Чух, че до края на сезона промени няма да има, сигурно ще ми отмъстят 100 пъти. На път съм да хвърля кърпата, да се хвана с друга ситуация, която може да донесе някакви промени. Ако сега вече ножът не е опрял на кокала и не разбират всички футболни деятели – президенти, треньори, футболисти, че трябва да се поеме по някакъв нов път, да има коренни промени", допълни той.

Поиска среща с Георги Иванов

Гонзо явно ще има доста работа в БФС от самото начало

"В България, за да си добре трябва да си мълчиш. Е, не аз не съм от тези мълчаливците. Затова целят мен и отборът ми. Със сигурност ще поискам среща с Георги Иванов и ще чуете много неща от мен. Той беше достатъчно добър играч, но когато аз станах треньор на Левски направих всичко възможно да го върна от Риека и мисля, че имаме добри отношения. Ако за нещо ми е сърдит е негово прави, но аз не му се сърдя. Много хора изкарваха, че сме скарани, заради един негов пропуск. Ще имаме среща с него, на която ще се опитам да му кажа реалностите. Ако ме чуе, чуе, ако не… Надявам се футболът ни да потегли при други обстоятелства". А масов бой и ужасни сцени на български мач: Отборът на Вили Вуцов победи (ВИДЕО).

Още: Официално: Вили Вуцов взе в Янтра юноша на Левски от Ловеч (СНИМКА)

Вили Вуцов се разбесня срещу БФС и отсече иронично: Искам да ги поздравя

Вуцов се разприказва: Не всичко е пари - няма да ме изгонят от Янтра, но отказах много оферти

Вили Вуцов се усъмни дали съдия не е "каубой" или "индианец"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички