Василев след 0:6 от Левски: Феновете да се срамуват - докараха нещата дотук


Василев след 0:6 от Левски: Феновете да се срамуват - докараха нещата дотук

3827 0

Собственикът на Локомотив София - Иван Василев, отговори на поредни нападки от страна на феновете. Те отново споделиха през последните дни недоволството си към нещата, случващи се с "железничарите".

В отговор на нападките по свой адрес - Василев избухна след столичния разгром от Левски с 0:6. Той публично изрази негодуванието си от представянето на отбора. 

Логично той не пропусна да отговори и на феновете, които обвини, че са виновни за слабото представяне на тима в последно време. 

Мнението на Василев

"Феновете няма какво да ми благодарят, да благодарят на себе си. Срам е за тях, а не за мен. Те трябва да се срамуват, че докараха нещата до тук. Чакат само да паднем и да правят проблеми. Те са отговорни, а не аз. Не са тема разговор за мен. Нека продължават да си пишат, да ме плюят, да ме хулят… Пак ли аз съм виновен, пак ли им продадох мача?

Осем играчи от миналия отбор бяха на терена срещу Левски. Да, загубихме, и то тежко. Но футболът е това – биеш, падаш, ставаш… Аз ли съм виновен, че загубихме, че не съм осигурил всичко на състезателите? Те ли плащат на футболистите за издръжката на клуба, глобите, които са след всеки кръг.

Нали знаете докога беше Иван Василев, до май месец. Нали искат да играят в А Окръжна група… Аз не съм във война и не искам да воювам с никой. Филмът е приключен отдавна", бе част от коментара на бизнесмена пред "Тема Спорт".

Вижте мнението на Стойчо Стоилов след 0:6 от Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички