Валери Божинов се завръща на терена, ще играе във важен мач срещу Христо Йовов


Валери Божинов се завръща на терена, ще играе във важен мач срещу Христо Йовов
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP.bg

707 0

Идната неделя, 14-и април, Валери Божинов ще се завърне на терена, за да помогне на ОФК Костенец във важен двубой от четвъртото ниво в Софийска област.

Божинов vs. Йовов

Бившият нападател на Манчестър Сити, Ювентус и Левски ще води атаката на тима срещу Сините орли от Своге. В техните редици пък ще бъде друг известен бивш "син" играч - Христо Йовов!

ОЩЕ: Валери Божинов обясни със 7 думи какъв е проблемът на българския футбол

"Това е първи мач от плейофите, в които ще играем на разменено гостуване и с КОМ Годеч и ОФК Правец. Първенецът от плейофната битка ще получи право да играе бараж за изкачване в Югозападна Трета лига", обясниха от Костенец.

Валери Божинов

Ето какво гласи цялата публикация на Костенец:

"Валери Божинов отново с нас

Валери Божинов ще подкрепи нашия отбор в решаващ момент. ОФК Костенец започва мачовете си от плейофите за изкачване в по-горна група в неделя. Бившият нападател на Ювентус и Манчестър Сити ще води атаката на тима ни срещу Сините орли (Своге). Мачът е от 16:00 часа на Общинския стадион „Бенковски“ в гр. Костенец.

Божинов ще даде криле на извоювалите си мястото в плейофите наши момчета. Валери е с картотека в ОФК Костенец от началото на сезона и има четири гола за тима ни срещу Мътивир (Ихтиман) от есенния дял на първенството.

ОЩЕ: В Италия: Потърсиха Валери Божинов като експерт - той "клъвна" лидера на Ювентус и му даде съвет

Гостите от Своге също ще имат силна атака в лицето на „синята“ легенда Христо Йовов.

Това е първи мач от плейофите, в които ще играем на разменено гостуване и с КОМ Годеч и ОФК Правец. Първенецът от плейофната битка ще получи право да играе бараж за изкачване в Югозападна Трета лига.

Преди първия съдийски сигнал на срещата ОФК Костенец – Сините орли (Своге) ще има и силно емоционален момент за играчите и феновете ни – награждаването на тима ни като първенец на първенството на ОГ София Изток за сезон 2023/2024. Церемонията по вдигането на купата ще уважи треньорът на националния отбор за младежи Александър Димитров. Той, разбира се, ще стиска палци за нас и по време на мача ни срещу Сините орли".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Валери Божинов каза кой и как трябва да управлява БФС - поздрави Борислав Михайлов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички