Валери Божинов каза кой и как трябва да управлява БФС - поздрави Борислав Михайлов


Валери Божинов каза кой и как трябва да управлява БФС - поздрави Борислав Михайлов
Снимка: Колаж: SportLive.bg

8855 0

Един от най-колоритните български нападатели от близкото минало - Валери Божинов, направи обширен коментар във връзка със случващото се в родния футбол. 

Божинов отново забавлява феновете

Пред "Мач Телеграф" екс националът анализира ситуацията след Конгреса, на който Георги Иванов - Гонзо спечели пред Димитър Бербатов със сериозна разлика. Божинов обаче е на мнение, че двете страни трябва да се обединят и ще се стигне до сериозна положителна промяна. 

Валери поздрави специално и Борислав Михайлов за свършената работа при дългогодишното му управление на БФС. Сега той пожела и успех на Гонзо, като вярва, че под негово ръководство ще се случват нещата. 

Коментарът на Божинов

"Трябва да сме единни и задружни! Сега за президент на БФС бе избран Георги Иванов. Сигурен съм, че Димитър Бербатов, Стилян Петров, Мартин Петров и хората от лагера им са способни да помогнат на футбола у нас по много различни начини.

Всички те имат опит, знания и виждания и за мен трябва да има обединение. Това е верният път! Всички трябва да работим в една посока, а не да се хулим. Трябва да сме задружни, за да има добър национален отбор и резултати. Дай Боже, да има още повече родни футболисти, които да играят в силните първенства в чужбина, а ние да им се радваме и да се гордеем с тяхното представяне.

Още: Добруджа Добрич издигна кандидатурата на Георги Иванов - Гонзо за президент на БФС

Георги Иванов е избран от клубовете за президент. Това, което видях на Конгреса е, че всичко мина по прозрачен начин. Иванов подаде ръка на Бербатов, Стилян и Мартин. Всички те трябва да работят заедно за каузата. Трябва да има колектив, който да е за пример. Дано и държавата да намери начин да помогне на футбола и на спорта. Без нейната помощ няма как да има развитие.

С нейна помощ могат да се направят стадиони и бази, а това е стъпка в правилната посока. Като се обяснява кой е прав и кой крив само се губи време, което на нас ни е ценно. Трябва да имаме съоръжения, които да привлекат инвеститори във футбола ни. Дано виждаме повече родни момчета по терените у нас.

Още: Божинов посочи кой играч на Ювентус Алегри трябва да задържи и критикува бившия си клуб

Бих искал да благодаря на Бoрислав Михайлов, защото той беше начело на БФC в продължение на 18 години. За съжаление отборът не се класира за голям форум през това време, но трябва да му благодарим и да продължим напред. Желая му успех на него и на Георги Иванов. Трябва да сме позитивни. Няма да бъде лесно, но ще се случат нещата", категоричен е Божинов.

Още: Стилиян Петров и Бойко Борисов се прегърнаха, феновете побесняха (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички