Валери Божинов проговори за Славия и разкри защо не може да разгърне потенциала си


Валери Божинов проговори за Славия и разкри защо не може да разгърне потенциала си
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

5820 0

Бившият нападател на Левски Валери Божинов към момента тренира с друг столичен клуб от Първа лига - Славия. Той се надява да успее да си намери нов отбор. Божинов призна и че "когато не си играл мачове дълго време, няма как да разгърнеш потенциала си".

"Засега само поддържам форма със Славия. Искам да благодаря на господин Стефанов и на господин Загорчич, затова че ми дадоха възможност да тренирам със Славия. Надявам се, ако не мога да си намеря отбор, да си поддържам форма с тях" - сподели Божинов пред dsport.

"Искам да продължа да играя, дали ще е в България, дали в чужбина. Аз съм реалист, за чужбина ще е малко сложно. Когато не си играл мачове дълго време няма как да разгърнеш потенциала си и няма как да се покажеш пред някой отбор. Искам да продължа с футбола – дали ще продължа да играя, или ще е под някаква друга форма, това вече е въпрос на време да се разбере.

На този етап не съм мислил какво ще правя след края на кариерата ми, защото все още ми се играе. Точно затова помолих и господин Стефанов и господин Загорчич да тренирам. Не съм готов да спра с футбола. Играя от 20 години и изведнъж да спра е трудно, защото ще ти липсват съблекалнята, терена, отношенията със съотборници, колеги. И този момент ще дойде, но желанието ми е да продължа да играя" - заяви още той.

Междувременно Валери Божинов обяви подкрепата си за Борислав Михайлов в борбата за БФС и спомена и Ники Михайлов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички