Важната среща в Ботев (Вр) ще бъде днес, ето какво ще се реши на нея


Важната среща в Ботев (Вр) ще бъде днес, ето какво ще се реши на нея
Снимка: Страница на Ботев във Фейсбук

1303 0

В Ботев (Враца) отложиха извънредната среща между ръководството и треньора Сашо Ангелов за днес. Според "Тема спорт", на нея няма да се вземат решения за кардинални промени в клуба, въпреки тежките поредни загуби от Царско село (0:3) и Берое (0:4).

Ангелов ще запази поста си, а ще има и нова сериозна среща с футболистите, след като такава беше проведена и след поражението от столичния дебютант в елита. Ръководството запазва пълно доверие в Ангелов, който е начело от почти 3 години - пое кормилото през ноември 2016 г. във Втора лига и впоследствие спечели промоция.

На сбирката днес ще присъства и преизбраният кмет Калин Каменов, който на практика е ръководител на клуба. "Имаме проблеми в последно време, но са преодолими. Не играем това, което можем. Няма как да сме доволни, но нещата ще се оправят. Радващото е, че започнахме добре сезона като точков актив и имаме потенциала да го надградим. Ще се проведе и нов сериозен разговор с футболистите", казаха от управата на Ботев пред спортното издание. А кои 2 недостатъка дърпат врачани назад през новия сезон вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички