В Славия се целят във второто място


В Славия се целят във второто място
Снимка: FCArda.bg

1299 0

Петият във временното класиране на Първа лига - Славия, има амбициите да се бори за второто място в елита у нас, което ще му осигури участие в европейските клубни турнири. За това призна футболистът на "белите" Ивайло Димитров.

"Най-лесно се играе срещу най-силните. Срещу нас по-слабите отбори се затварят и става доста по-трудно в тези двубои. В този формат на шампионата е най-добре да играем в първата шестица. За никого не е било приятно в тази принудителна пауза, но ще опитаме да наваксаме с формата. Надявам се нещата бързо да се нормализират" - започна той.

"Искаме да вървим напред и излизаме винаги за победа. Налагат се младите и това е пътят за България. Случва се да грешат, но всеки е бил малък и го е правил. Колектив сме и ще си помагаме. Класирането в евротурнирите не е поставяно като цел, но апетитът идва с яденето. Максималист съм. Ако съберем достатъчно точки, естествено е да играем в Европа. Вижда се, че сме близо до трите отбора пред нас, както и до второто място" - сподели още Димитров. Междувременно, Славия е един от клубовете, които са глобени от БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички