В първия кръг: Хосе Мария Бакеро "бе атакуван още преди мача от десетки фенове"


В първия кръг: Хосе Мария Бакеро "бе атакуван още преди мача от десетки фенове"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1434 0

Новият наставник на Славия Хосе Мария Бакеро направи успешен официален дебют начело на "белите" в Първа лига. Те се справиха при визитата на Етър с 1:0 на старта.

Отношението към легендата

"Велико Търново Спорт" разкри любопитна случка от вечерта на каталунската легенда в старата столица, който още преди двубоя се е сблъскал с десетки запалянковци:

"Каталунската легенда бе атакуван още преди мача от десетки фенове за снимки и автографи. Бакеро бе изключително любезен и отзивчив и не отказа снимка на никого. Впечатли и с коректното си и скромно поведение в часовете преди и след мача".

Ласкаене на съперника

След успеха ветеранът се изказа ласкаво по адрес на "болярите", които записаха силно второ полувреме и имаха своите шансове в заключителните минути, но така и не се стигна до изравнително попадение:

"Мисля, че като всеки отбор, който е новак, беше нормално, че Етър ще играе по-добре през първите 25 минути и че ще покажат добро ниво. Домакините бяха много опасни. След това се справихме добре, влязохме в играта и започнахме да играем по-спокойно. Имахме ситуации и беше нормално да се разпишем".

 Ето какво още обясни Бакеро за бъдещето на Славия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички