Бакеро: Работа, работа, работа - искам да се надиграваме с другите


Бакеро: Работа, работа, работа - искам да се надиграваме с другите
Снимка: Официална фейсбук страница на Славия

1276 0

Новият наставник на Славия - Хосе Мария Бакеро, даде пресконференция в навечерието на сезон 2023/24 в Първа лига. Той вече изведе "белите" в няколко контроли, но предстои официалният му дебют.

Той ще е в последния мач за първия кръг, когато Славия гостува на завърналия се в елита - Етър. Срещата е насрочена за понеделник от 20:45 часа.

Легендата на Барселона се вълнува от началото на сезона и е доволен от тима, с който разполага - изграден от млади и опитни състезатели. Той се надява качествата им да се подобряват с всяка изминала тренировка и среща. 

Мнението на наставника

"Започва първенството, развълнуван съм от това. Все повече се опознаваме с отбора, доволен съм от качеството в състава и от колектива. Идвам от друга страна, друга култура, друг език и ми трябва още време за адаптация.

Изисквам различни неща от играчите в сравнение с това, което са тренирали досега. Имаме сплав от млади и опитни и във всеки мач ще изисквам от тях да се надиграват с всеки съперник.

Искам от играчите да се стараят да се подобряват във всяка тренировка, всеки мач. Ще играем мач за мач, леко-полеко. Всеки ден - работа, работа, работа", категорична е испанската легенда. 

Вижте какво да очаквате от старта на новия сезон в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички