В Кърджали нямат спирка - Арда ще взима футболист и от ЦСКА 1948?


В Кърджали нямат спирка -  Арда ще взима футболист и от ЦСКА 1948?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1622 0

В последните 24 часа намиращият се на девето място в Първа лига отбор на Александър Тунчев - Арда Кърджали, се подсили с две имена, привличайки Абубакар Тунгара от Берое и Радослав Цонев, който малко преди това се бе разделил с Пирин Благоевград.

Според "Труд", селекцията няма да спира дотук и следващата цел е Денислав Александров от ЦСКА 1948!

Съобщава се, че двете страни се намират в напреднал етап от преговорите за правата на 25-годишното ляво крило, което се е съгласило да смени клубната си принадлежност, а желанието на кърджалийци е да подпишат с него за 3 години. 

През настоящия сезон Александров се е отчел с общо 16 мача. 7 от тях са за дубъла на "червените" във Втора лига, 8 са за първия състав в Първа лига и веднъж е играл за Купата. Интересно е да се отбележи, че бившият футболист на Лудогорец има една среща за националния отбор на България - 11 ноември 2020 г., когато записва 9 минути при гостуването на Ирландия в турнира Лига на нациите. Треньор на "лъвовете" тогава е Георги Дерменджиев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Замесиха името на Филип Кръстев като евентуален заместник на Марек Хамшик

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички