Младенов категоричен, че класирането на Левски утешило ЦСКА 1948


Младенов категоричен, че класирането на Левски утешило ЦСКА 1948
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1832 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 – Стойчо Младенов, направи любопитен коментар само няколко часа след крайното класиране в Първа лига за сезон 2022/23. 

"Червените" постигнаха максималната трета позиция, предвид шансовете на клуба около плейофите, и се класираха за исторически първи път за квалификации в европейските клубни турнири. 

Младенов бе категоричен пред медиите, че е имало известна горчилка след изгубения финал за Купата на България от Лудогорец, но тя е преминала, след като е погледнал пълното класиране след сезона. 

Мнението на Младенов

Легендарната фигура за ЦСКА сподели наблюденията си около развитието на ЦСКА 1948, към който се присъедини през настоящия сезон:

"Положителното развитие на нашия клуб е факт. Клубът започна от най-ниското ниво, в момента се радваме на голямо развитие на всички нива - от първия отбор надолу. Надявам се следващата година да бъде още по-успешна. Едно е да водиш мач от треньорската скамейка в Европа, друго е отвън. Пожелавам успех на отбора". 

Младенов не пропусна да се пошегува и с вечния съперник Левски, който в исторически план побеждава няколкократно като играч и треньор. Той е категоричен, че горчилката на ЦСКА 1948 от изгубения финал е отминала с крайното класиране на Левски в Първа лига:

"И при мен имаше горчилка заради финала за Купата, но тя изчезна в мига, в който видях класирането - отново сме пред Левски. От съществуването на клуба до ден днешен този клуб играе феърплей. Има органи, нека търсят от А до Я, имаше съмнителни мачове, но не искам да определям в конкретика. Всички в управлението на клуба искаме да се борим за първото място, искаме и това да се случи", обясни Младенов.

Вижте анализа за изминалия сезон на ЦСКА 1948 от Цветомир Найденов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички