В Ботев (Враца) се лекуват с ракия


В Ботев (Враца) се лекуват с ракия
Снимка: Иван Йочев

1448 0

Ботев Враца започна да изкупува домашната ракия на хората, които живеят около стадиона, информира tribali.info. Заради хроничното вече безпаричие, новото ръководство е решило да предпазва звездите на отбора от контузии и от настинка чрез стари бабини рецепти с ракия.

По този повод новият изпълнителен директор Илия Вълов е одобрил цена от 9-10 лева за литър домашна ракия, която обаче не трябва да е повече от 45 до 48 градуса. Строгите изисквания са заради факта, че това количество от огнената течност, което няма да бъде използвано за медицински цели, ще бъде употребено орално от цялото спортно-техническо ръководство. И понеже потреблението е голямо, е необходимо складът да се зареди с достатъчно качествен продукт.

Оказа се, че в клуба има онбашия ракиджия, профи ракиджия, аматьор ракиджия, прост ракиджия и дори рогоносец ракиджия. Цялата тази команда, заедно с футболистите, известни като „куците магарета на Северозапада“, имат амбицията да станат непобедим отбор и да не позволят на нито един селски тим да ги унижи във В аматьорска група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички