Ботев (Враца) приюти замесен в черно тото


Ботев (Враца) приюти замесен в черно тото

2397 0

Крилото Стивън Петков започна от вчера тренировки с Ботев (Враца). Както е известно, бившият футболист на Лудогорец и Левски е със спрени права и не може да играе.

През лятото 19-годишният Петков премина при разградчани от "сините". Малко по-късно обаче стана ясно, че името му е замесено в скандал за черно тото. Във връзка с образувано досъдебно производство Дисциплинарната комисия спря състезателните му права до произнасяне от компетентните органи по случая. Това се случи на 5 август. Вече почти два месеца по случая няма развитие.

В неделя Ботев (Bp) гостува на Пирин (Рз). Мачът ще е в Банско заради ремонт на стадиона в Разлог.

"Настроението в отбора е добро, а момчетата са амбицирани да дадат всичко от себе си, за да се представят достойно. Има външни фактори, които се опитват да нарушат нормалния ни ритъм на работа и атмосферата в тима, но аз съм убеден, че ще се справим със ситуацията", заяви старши треньорът на врачани Викторио Павлов пред вестник "Тема спорт".

Здравословни проблеми от мача с Лудогорец за купата има централният бранител Дарко Савич. Той със сигурност няма да се качи в автобуса за Банско. Под въпрос е и Румен Рангелов. Аут от групата са още централните нападатели Владо Иванов, Жак Коен, Васил Калоянов и офанзивният полузащитник Тихомир Найденов.

В предишната кампания двата съперника си размениха по една победа. Пирин взе успех с 2:1 в Разлог, а врачани си върнаха през пролетта с 3:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички