Успешен старт! Бакеро започна с победа начело на Славия


Успешен старт! Бакеро започна с победа начело на Славия
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2212 0

Славия тресна с 3:1 Монтана в контрола, проведена в Банско. По този начин новият треньор на „белите“ Хосе Мария Бакеро направи успешен неофициален дебют начело на отбора. Тимът, воден от легендарния капитан на Барселона, стигна до победата с две попадения в последните 10 минути на спаринга.

Успехът за най-стария столичен клуб изковаха капитанът Галин Иванов, реализирал в 14-ата минута, Емил Стоев и Роберто Райчев, разписали се съответно в 82-ата минута от дузпа и 90-ата. За тима от Втора лига вкара Петър Атанасов – Дингила в 79-ата минута.

Галин Иванов откри резултата в 14-ата минута. Той се разписа с прецизен удар в далечния ъгъл. До почивката не паднаха повече голове в някоя от двете врати.

След антракта двубоят протичаше равностойно. Петър Атанасов се възползва от карамбол след центриране и изравни отблизо в 79-ата минута – 1:1.

Само 3 минути по-късно обаче Славия получи дузпа за фал срещу Роберто Райчев. Емил Стоев я реализира за 2:1. В 90-ата минута самият Райчев вкара страхотен гол с шут от 20 метра за крайното 3:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички