Първата победа със Станислав Генчев е факт! Ботев Пловдив надви новак в румънския елит


Първата победа със Станислав Генчев е факт! Ботев Пловдив надви новак в румънския елит
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1014 0

Ботев Пловдив успя да постигне първата си победа, начело с новия наставник Станислав Генчев, след като се справи с румънския Политехника с 2:0 на лагера в Банско.

Началото на срещата бе доста равностойно, като двата тима разучаваха начина на игра на своя съперник. Добри възможности се откриха пред Джеймс Ето'о в десетата минута, но той не успя да ги реализира. В крайна сметка, "канарчетата" поведоха. 

В 27-ата минута Мартин Секулич получи чудесен извеждащ пас, напредна в противниковата половина и успя да преодолее стража на Политехника за 1:0. В 44' отново Секулич успя да вкара, но попадението бе отменено поради засада.

Политехниха се "посъбуди" през втората част и създаде няколко добри положения, но нито едно от тях не представляваше проблем за вратата на българския тим. В 63' Димитър Тонев вкара страхотно попадение, елиминирайки вратаря на румънците с много техничен прехвърлящ удар, за да оформи крайното 2:0. До края на мача Ботев създаде доста добри положения, но не съумя да вкара и да направи резултата класически.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички