Тунчев: Днес имаше напрежение в отбора - играехме добре, а не биехме


Тунчев: Днес имаше напрежение в отбора - играехме добре, а не биехме
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

804 0

Треньорът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев призна, че тимът е постигнал трудно успеха си над Ботев (Пд) преди няма и час. Той разкри, че в отбора му е имало напрежение, появило се заради петте поредни мача без победа в шампионата.

"Не беше никак лесно. Не загубихме кой знае колко мачове и играхме добре, но не биехме. Днес имаше леко напрежение в отбора, което се видя и в началните минути. Не стартирахме добре.

Почнаха да ни се получават нещата и допуснахме гол след наша грешка. Отборът се вдигна, прояви търпение и пренесохме добрите неща, които правихме през седмицата, и днес в мача", започна коментарът си за мача треньорът.

"Вътрешно се надявахме да имаме шанс в края. Ние играем добре, създаваме ситуации и знаех, че рано или късно победата ще дойде. Радващото е, че бихме в продължението, тъй като бяхме постоянни в хода на целия мач", допълни Тунчев.

"Тези три точки са плюс за нас. Ботев в последно време набра скорост и се доближи до нас. Този мач се решаваше кой от двата отбора ще е в по-добра позиция за пролетта", завърши той. А ето какъв бе коментарът на колегата му Желко Копич. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички