Локомотив София представя Станислав Генчев идната седмица, играчи на Лудогорец отиват при "железничарите"


Локомотив София представя Станислав Генчев идната седмица, играчи на Лудогорец отиват при "железничарите"
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

5668 0

Доста промени предстоят в столичния Локомотив (София). В понеделник (23.05) ще се проведе събрание на УС на клуба, на което се очаква да бъде представен новият треньор на „железничарите“ Станислав Генчев, а настоящият такъв Иван Колев ще напусне. Той ще води за последно отбора при гостуването на Царско село от последния кръг в плейофите за изпадане.

Освен това Локомотив може да привлече играчи на Лудогорец, които рядко влизат в плановете на треньора на разградчани Анте Шимунджа. С този ход се цели драстичното подсилване на отбора от квартал „Надежда“ за следващия сезон в efbet Лига, тъй като този не беше от най-успешните за Локо София. „Червено-черните“ се спасиха от изпадане едва през изминалия кръг от плейофите в първенството. Ръководството на столичните „железничари“ разчита именно на връзките на Станислав Генчев с клуба от Разград, като той може да спомогне за преотстъпване на играчи на шампионите на стадион „Локомотив“.

Двама играчи със сигурност ще напуснат Локо след края на сезона. Това са крилото Върджил Пинсон, както и най-резултатният играч на отбора през този сезон – Октавио Мерло, който ще облече екипа на ФК ЦСКА 1948 от новата кампания.

В момента Локо води преговори за удължаване на договорите на основни играчи. Очаква се контракта си да поднови дефанзивният халф Божидар Кацаров.

Вижте още: Босът на Локомотив София коментира бъдещето на Иван Колев в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички