Стана ясно къде ще играе своите домакински мачове Локомотив София през следващата кампания


Стана ясно къде ще играе своите домакински мачове Локомотив София през следващата кампания
Снимка: БГНЕС

590 0

Собственикът на Локомотив София Иван Василев обяви, че на старта на следващия сезон неговият тим ще се завърне на собствения си стадион в софийския квартал "Надежда". Босът също така разкри, че бъдещето на наставника Иван Колев ще се решава по време на Управителния съвет, който ще се проведе след броени дни.

"Целите ни бяха да играем от 7-о до 10-о място. Тези контузии през пролетта ни извадиха от строя. Определено е възможно да се върнем на стадион "Локомотив". Ако не първия, то втория кръг сме у дома. Започнали сме. От другата седмица се започва работа официално. Ако пилоните дойдат навреме от Италия, всичко ще е наред. Най-много да закъснеем един кръг, най-много да са два. След това ще играем в "Надежда", заяви Василев.

"Много малко треньори в България са били две години на едно място. На пръсти се броят. Мисля, че Иван Колев получи един много добър кредит на доверие. Свърши си работата. Доволен съм. Понеделник-вторник ще има Управителен съвет и ще се разбере дали ще остане или кой ще е новият треньор", допълни собственикът на Локомотив.

Последните информации около клуба обаче твърдят, че решението вече е взето и Колев ще си тръгне, а на негово място ще бъде назначен Станислав Генчев. Бившият треньор на Лудогорец вече неофициално работи по селекцията и програмата за подготовка на тима.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой помага на Локомотив София да се сдобие с нов спонсор?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички