Треньорът на Локо (Сф) влезе в болница, ще го оперират


Треньорът на Локо (Сф) влезе в болница, ще го оперират

1122 0

Треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев не се появи на първата тренировка на тима за новия сезон. Специалистът е постъпил в болница и ще бъде опериран от херния. В края на миналия сезона Васев пък получи бъбречна криза на мача с Лудогорец и беше откаран на лекар още на почивката.

От заниманието, проведено тази сутрин в "Надежда", отсъства и помощтик-треньорът Диян Петков. Тренировката беше водена от Христо Коилов и Владимир Манолков.

На стадион "Локомотив" не се появи и босът на клуба Николай Гигов. Както е известно, "железничарите" заедно с ЦСКА останаха без лиценз за "А" група. Не е тайна, че Гигов обмисля да се оттегли от футбола. Вариантите пред тима са да започне на чисто от "В" група или "Б", ако вземе лиценза на клуб от втория ни ешелон.

От досегашния състав в "Надежда" дойдоха всички български играчи без Емил Гъргоров и Орлин Старокин, които вече нямат действащи договори с клуба. От чужденците присъстваха само Ламжед Шехуди и Марко Ранджелович, докато на останалите е дадена по-дълга почивка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички