В Локо (София) се усъмниха във феърплея в мача с Лудогорец


В Локо (София) се усъмниха във феърплея в мача с Лудогорец
Снимка: Иван Йочев

1338 0

Димитър Васев беше разочарован от тежката загуба на своя Локомотив София в мач, който направи Лудогорец шампион. "Железничарите" паднаха с 1:4 в Разград, а треньорът нападна и реферите, заявявайки

"Не мога да кажа, че сме сбъркали, просто в този мач това ни бяха възможностите. Имаме много контузени и наказани, бяхме 16 човека, резервите бяха юноши. Съдията сбърка, видя се едно побутване. Сериозно се притеснявам за феърплея, не знам защо се случи това", коментира Васев под звуците на песните на Джена, която почна да пее веднага след победата. 

"По същия начин щяхме да го изиграем този мач, сега въпросът е да се възстановим, защото явно в последните два кръга ще се реши класирането за Европа. Сега се вижда една несигурност, момчетата още нямат договори и не се е говорило с тях.

Говори се и за лиценза, което не може да е оправдание, но виждаме, че им влияе. Въпросът е обаче в тези два мача да направим всичко по силите си. Трябва да се възстановим, бяхме с юноши и така няма как да се противопоставим на Лудогорец".

В заключение Васев беше категоричен, че няма да подписва нов договор с "железничарите", докато не се изясни ситуацията в отбора.

"Аз съм последният човек, който ще подпише. Първо искам да знам как ще протекат разговорите с футболистите. И когато разбера с тях какво се случва, тогава ще подпиша".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички