Треньорът на Етър Александър Томаш с интересно пожелание към съдиите


Треньорът на Етър Александър Томаш с интересно пожелание към съдиите
Снимка: БГНЕС

1389 0

Старши треньорът на Етър Александър Томаш използва профила си в една от социалните мрежи, за да изкаже раздразнението си от факта, че отборите, които ще се борят за оцеляване в Първа лига няма да играят по едно и също време в последния кръг:

"Етър, Славия, Ботев Враца, Ботев Пд и Монтана са отборите замесени в борбата за оцеляване. Не беше ли редно всички да играем по едно и също време в последния кръг от редовния сезон? Надявам се всичко да се реши на терена и без задкулисни решения!"

Утре 24.04. Етър играе важен мач със Славия, а Томаш написа следното преди срещата:

"Имаме много проблеми, но сега не е време за оплакване! Трябва да излезем и да дадем максимума от себе си! Съперникът е мотивиран. Ние трябва да отговорим със сърце, агресия и воля. Надявам се утре факторите, които ще решат изхода да са - концентрацията, физическата и психическата издръжливост" - написа Томаш и се обърна към съдиите:

"Пожелавам на съдиите да останат незабележими и да напуснат терена с чиста съвест. Нека силата, волята и късметът бъдат с нас! Ще направим всичко в името на Етър и Велико Търново!"

Накрая Александър Томаш коментира и решението на властите от днес, стадионите да бъдат отворени за публика:

"Добрата новина е, че властите позволиха да има фенове на трибуните! Призовавам всички, които обичат Етър да дойдат и да ни подкрепят! Ние усещахме Вашата любов, когато бяхте в постъпите на стадиона. Сега имаме нужда от вас близо до терена! Нека бъдем едно цяло! Боляри, да защитим честта на града и отбора ни".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички