Александър Томаш пребори Ковид и ще спасява Етър от изпадане


Александър Томаш пребори Ковид и ще спасява Етър от изпадане
Снимка: БГНЕС

1217 0

Наставникът на Етър Александър Томаш вече е излекуван от коронавирус и от вчера се е завърнал към работата си начело на отбора. Пред официалния сайт на клуба Томаш сподели: 

"Чувствам се вече добре. Имах симптоми в първите два-три дни, но благодарение на лекарите вече съм в кондиция. Започваме подготовка за предстоящото гостуване на Берое след седмица. Предстои ни сгъстен цикъл от важни мачове до края на редовния сезон."

В следващите 12 дена Етър ще трябва да изиграе четири важни мача - две гостувания на Берое и Арда и две домакинства на Ботев Враца и Славия. Великотърновци се намират на последно място в Първа лига с актив от 17 точки, но Монтана е на 11-то място със само 2 повече. Битката за оцеляване ще е жестока, а Александър Томаш написа следното в своя профил в една от социалните мрежи:

"Нашите мускули не са гаранция за сила. Силата се състои в това да преодоляваме трудностите. Трябва да се изправяме след всеки удар и да продължаваме да живеем. Отново на терена, отново сред моите момчета. Там, където се чувствам жив и силен. Преодолях препятствието Ковид! Желая на всички да успеят да го направят! Бъдете здрави, приятели!."

Тодор Неделев от Ботев Пловдив пък вече е съвсем близо до завръщането си на "зеления килим"...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички