Треньорът на ЦСКА 1948 готов да си тръгне във всеки момент


Треньорът на ЦСКА 1948 готов да си тръгне във всеки момент
Снимка: БГНЕС

932 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, даде традиционната си пресконференция преди предстоящия мач на "червените". 

Възпитаниците му са в серия от три двубоя без победа и ще опитат да се реабилитират при визитата си на Ботев Враца в събота. Младият треньор обаче е спокоен за поста си и е категоричен, че усеща подкрепата на ръководството. 

Той подчерта, че остава верен на клуба и е готов винаги да му помогне, но и ще напусне веднага, щом вече няма нужда от него. 

Коментарът на специалиста 

"Очаквам реакция от отбора в утрешния мач, а най-важното е да се поздравим с трите точки срещу Ботев Враца. Надявам се отборът да покаже друго лице и силно се надявам да видя друг вид на тима на терена. Ще имаме нужда от много характер и себераздаване. Правим анализи след всеки мач. Не мога да коментирам представянето от миналия сезон. Всеки един треньор иска да наложи своя начин на игра, а това отнеме време. Трябва да има резултати, искаме да изглеждаме по друг начин на терена.

Има достатъчно мачове до края на сезона. За мен отборът няма страх да се бори. Най-важното е ЦСКА 1948 да започне да побеждава. На всеки би било трудно да определя стартовите 11, защото има голяма конкуренция в отбора. Всеки трябва да знае, че когато има шанс трябва да го използва, щом играе за ЦСКА 1948. Надяваме се на добри игри. Когато има пауза, ние губим по 12-13 човека, които играят за своите национални отбори. За това е по-трудно да се наложи стил на игра, който да е различен от това, което виждаме в момента.

Аз съм сложен за старши треньор на отбора за момента. Имам подкрепа от ръководството. Когато имат нужда от помощ от мен съм тук, когато няма нужда вече от мен си тръгвам. На мен лично никой не ми дава съвети, а не мисля, че е редно някой да се бърка на треньора в работата му с футболистите", обясни Панайотов. 

Следете актуалното класиране в Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички